Flerbrugerhus Gellerup Nord

Byggelederens forlængede arm

PET Byggeservice har været en hjælpende hånd på byggepladsen siden opførelsen af flerbrugerhuset Gellerup Nord. Her har de både hjulpet til med mandskab, oprydning, logistik og sikkerhed, så både hovedentreprenør og underentreprenører er kommet helt i mål ved aflevering.

– Vi har en blækspruttefunktion på pladsen, hvor vi fungerer som byggelederens højre hånd og sørger for at eliminere eventuelle bekymringer. Vi løser alle de opgaver, der nu end måtte komme – typisk opgaver, ingen på forhånd er fastlagt til at udføre, fortæller Erik Grølsted, direktør i PET Byggeservice.

Pålidelig, engageret og tillidsfuld samarbejdspartner

PET Byggeservice står for at være pålidelig, engageret og tillidsfuld og er med til at skabe og vedligeholde de rammer, der sikrer et stabilt og effektivt byggeprojekt. Med de rette medarbejdere, der gør, at virksomheden lever op til både egne og samarbejdspartneres forventninger til en byggeservicepartner.

PET Byggeservice har arbejdet rigtig meget sammen med A. Enggaard – især det hold, der er på pladsen i Gellerup, men også på andre byggepladser og sætter stor pris på samarbejdet:

– Det, at man kender både hinanden og byggeriets gang, gør, at vi kan være på forkant, uanset om der er tale om oprydning, minimering af nedstyrtningsfare, vandsug af arealer, flytning af materialer mv., fortæller Erik Grølsted.

Jo tidligere tilkobling, jo bedre

PET Byggeservice kan kobles på projekter, når som helst virksomhedens ydelser behøves, men Erik Grølsted lægger ikke skjul på, at de gerne vil tænkes ind fra starten:

– Det er klart, at vi gerne vil påtænkes i en byggepladsentreprise, så vi bliver en del af en større entreprise og kan være med i de daglige opgaver. Vi har alle håndværksmæssige uddannelser og kan derfor også varetage specialopgaver. Det er faktisk her, vi er stærkest, slutter han.

Nye tiltag inden for branchen: PET Byggeservice varetager med et helt nyt produkt, Skudo, afdækning af trapper, altaner mv. via samarbejdspartnere. Produktet er meget holdbart, beskytter mod vand, maling, stød mv. og skader ikke underlaget. Det er selvklæbende, kan klare frost og er i det hele taget banebrydende for branchen.

FAKTA

 • Jævnlige oprydningsrunder på byggepladsen
 • Opsætning/nedtagning samt flyt af byggepladsdøre
 • Opsætning/nedtagning/flytning af rækværk
 • Minimering af nedstyrtningsfare på byggeplads
 • Støvsugning af arealer og trapper
 • Vandsugning af arealer, også akut (brandslukning)
 • Afdækning af områder efter maling af gulv
 • Bortskafning af afdækning efter maling af gulv
 • Lukning af vinduer i hus
 • Flytning af materialer, både for A. Enggaard og underentreprenører
 • Reparation af tæpper på trapper