PET Byggeservice står for at være Pålidelige, Engagerede og Tillidsfulde. Det er derfor, vores arbejde hver dag bliver værdsat af vores samarbejdspartnere.

PET Byggeservice ApS blev stiftet i 2004 af Erik sammen med to af Eriks kammerater, Per og Torben. Efter kort tid blev firmaet omdannet til et enkeltmandsfirma med Erik i spidsen. Vi kan mange ting og løser mange opgaver. Erik valgte at satse på forskellige nicher inden for byggepladsservice og vedligeholdelse. I takt med godt købmandskab og stort drive voksede vi os større og den dag i dag er PET Byggeservice ApS en virksomhed med over 50 ansatte.

Vi har afdelinger fordelt på henholdsvis Århus, Nord, Midt, Syd, Øst og Fyn. Erik er fremsynet og har forstand på at videreudvikle sit personale. Den enkelte medarbejder dygtiggøres gennem kurser, så vi kan varetage så mange typer opgaver som muligt. Det er opgaver på såvel en lille som på en stor byggeplads.

PET Byggeservice ApS kan mange ting

Vi klarer også rengøring af skurvogne, rengøring af udendørs arealer m.m. PET Byggeservice ApS tilbyder professionel rengøring og eksempelvis også rengøring af alukseret aluminium. Rengøring af byggeplads er et andet eksempel på arbejde, som vi udfører.

Alle firmabiler hos PET Byggeservice ApS er udstyret med alt det gængse værktøj. Dette gør det muligt for os at løse de mest elementære opgaver samt mindre specialopgaver. Vi er klædt på til mange opgaver, lige fra vi møder op hos vores kunder. Udover professionelt værktøj har vi også velkvalificerede ansatte med den rette baggrund og erfaring.

Vi har en ambition om at yde den bedste service. I denne forbindelse kan man sige, at vi i den grad har det, man kalder ”blæksprutte” funktioner. Hos os har vores kunders interesser og ønsker i fokus i alle henseender.

PET Byggeservice ApS fungerer også som rengøringsfirma og arbejder med diverse rengøring. Rengøring kan være rengøring af aluminium, rengøring af rustfrit stål m.m. Vi udfører også tømrer-opgaver, murer-opgaver samt øvrig byggeservice m.m.

Kontakt PET Byggeservice ApS og få en uforpligtende snak og et godt tilbud.