PET Byggeservice ApS er meget alsidige i vores arbejde, og løser mange opgaver. PET Byggeservice ApS udfører flere former for specialrengøring. Det er der flere eksempler på – blandt andet rengøring af såkaldt anodiseret aluminium.

PET Byggeservice ApS er meget alsidige

Det kan godt betale sig at kontakte PET Byggeservice ApS. Vi siger ikke nej til kunderne. PET Byggeservice ApS er til for vores kunder, og løser de opgaver, vi får. Når der gælder rengøring af anodiseret aluminium, bruger vi mekanisk slibning. PET Byggeservice ApS vælger at bruge mekanisk slibning for at få en helt jævn overflade. Samtidig efterlades der nogle fine striber i selve sliberetningen med mekanisk slibning. Afhængig af, hvilken kornstørrelse kunderne vælger, kan disse striber variere. Mekanisk slibning til aluminium er en fordel. Du får en jævn overflade med struktur i. Samtidig bliver det naturligt opbyggende oxyd-lag fjernet. PET Byggeservice ApS bruger almindeligvis denne form for slibning til dekorationsartikler. Det kan også være til artikler af teknisk art, hvis man gerne vil have høj grad af rughed.

PET Byggeservice ApS arbejder også med mekanisk polering. Med denne form for polering opnår du en spejlblank og glasklar overflade. Mekanisk polering påvirker ikke mindre skader eller ridser. Det er muligt at slibe emnet før den mekaniske polering for at gøre småskader mindre synlige. Efter endt behandling får du en struktur og et udseende, som er spejlblank og glansfuld. Ved mange ekstruderede profiler samt plader er aluminiumslegeringer velegnede legeringer. Ved at bruge en høj glans kan der bruges rene legeringer. PET Byggeservice ApS anvender dette til dekorationsartikler og artikler af teknisk art, hvis man ønsker lav rughed.

Rengøring af aluminium

Den anodiserede aluminiums-overflade kan bedst bevares, hvis man rengør og plejer sit aluminium. En tilsmudset overflade fremmer desværre korrosion og misfarvninger. Dette er tilfældet for både indendørs- og udendørsmiljøer, når overfladen eksponeres for betydelig miljøpåvirkning. Der bør anvendes et sæbeprodukt med en pH-værdi på 6 til 8 til at rengøre anodiseret aluminium. Rengøringsmidlerne må ikke have klorindhold. Prøv gerne at bruge en mild salmiakopløsning til almindelig rengøring. Husk at skylle alle de overflader, som du har rengjort, omhyggeligt efter med store mængder vand.

Hvis du skal rengøre en meget beskidt overflade for tectyl, indtørret olie m.m., så brug vandige opløsningsmidler såsom sprit. Du kan også bruge terpentin, fortynder, petroleum eller benzin. Du kan give en efterbehandling med bivoks efter din rengøring. Du kan også PET Byggeservice ApS klare arbejdet for dig.