Sikkerhed på byggeplads er noget PET Byggeservice ApS løse professionelt for dig. Der skal være styr på sikkerheden på byggepladsen. Sikkerhed er vigtigt, og skal tages alvorligt. PET Byggeservice ApS kan tilbyde dig sikkerhedsrundering på din byggeplads. Du kan også vælge at få tilknyttet en sikkerhedskoordinator.

Med PET Byggeservice ApS er der sikkerhed på byggepladsen

Lad PET Byggeservice ApS stå for sikkerheden på din byggeplads, så er du på den sikre side. Der er mange regler og flere lovkrav, der skal overholdes. PET Byggeservice ApS kan udføre sikkerhedsrunderinger på din byggeplads, så arbejdsulykker forebygges optimalt. Graden af sikkerheden forbliver på højeste niveau med sikkerhedsrundering fra PET Byggeservice ApS.

Byggepladsens arbejdsmiljø gås igennem af sikkerhedsleder, koordinator samt sikkerhedsgrupper. Der undervises i sikkerhed ved behov. Runderingen bliver gået igennem, så sikkerheden dermed tjekkes. Man signalerer samtidig, at arbejdsmiljø og sikkerhed er vigtigt. En sikkerhedsrundering indledes ofte med et møde med byggepladsens formand. Vi ser opdatering for byggepladsens nuværende plan for sikkerhed og sundhed igennem. Bagefter bliver runderingen gennemført. Under runderingen kontrolleres fx adgangsveje, stilladser, sikkerhedsforanstaltninger, om forskrifter for strømforsyning overholdes m.m. Der ses også, om værnemidler bruges korrekt, og om kabler/ledninger er ophængt korrekt. Om byggepladsen er tilstrækkeligt ren og ryddelig, tjekkes også.

Du kan altid spørge PET Byggeservice ApS eller kontakte Byggeriets Arbejdsmiljøbus. Det er en mobil konsulenttjeneste, som rådgiver om god arbejdsmiljøpraksis til byggevirksomheder og byggepladser. Hvis du er medlem af Dansk Byggeri er det gratis at kontakte Byggeriets Arbejdsmiljøbusser.

Det er almindeligt, at bygherren er forpligtet til at vælge en sikkerhedskoordinator på sin byggeplads. Personen skal koordinere sikkerhedsarbejdet i løbet af projekteringen samt udførelsen. Der afholdes sikkerhedsmøder hver anden uge for at koordinere de respektive arbejdsgiveres sikkerhedsforanstaltninger. Dette sker også på byggepladsen ved personlig kontakt. Koordinatoren skal koordinere fx samarbejdet imellem arbejdsgiverne, lægge plan for diverse arbejder og arbejdsfaser m.m. Koordinatoren skal også holde PSS ajour med byggepladstegning, tidsplan m.m. Koordinatoren har også ansvar for, at der på byggepladsen kun opholder sig folk med ærinde på byggepladsen. I nogle tilfælde er koordinator og byggeleder den samme person.

Kontakt PET Byggeservice ApS, og lad os holde et uforpligtende møde. Så kan du fortælle os, hvad vi kan gøre for dig.

Sikkerhed på byggeplads