PET Byggeservice ApS laver mindre opgaver indenfor tømrer og murerfaget. Det er eksempelvis i forbindelse med opsætning, drift og nedtagning af byggepladser. Det er fx alt lige fra at lave en trappe, der er gået i stykker på en byggeplads, til at støbe mindre fundamenter. Det kan eksempelvis også være at hjælpe tømrerfirmaet eller murerfirmaet på byggepladsen i pressede situationer

PET Byggeservice ApS laver også opgaver inden for tømrer og murerfaget

Du kan samle opgaverne hos PET Byggeservice ApS. Vi er alsidige og løser mange opgaver af helt forskellig karakter. PET Byggeservice ApS arbejder på vidt forskellige byggepladser m.m. De ansatte hos PET Byggeservice ApS er erfarne og veluddannede til arbejdet.

For PET Byggeservice ApS er tilfredse kunder vigtigt. Det er også vigtigt, at vores ansatte er tilfredse og trives. PET Byggeservice ApS går op i gode værdier for alle parter: god kundeservice, tilfredse kunder, ærlighed og kvalitetsarbejde. Dette viser vi i handling og med vores mange års professionelle virke i branchen. Vores ansatte skal være trygge på arbejdet, og PET Byggeservice ApS går ikke på kompromis med sikkerheden. Et godt arbejdsmiljø er meget vigtigt for PET Byggeservice ApS. God sikkerhed på arbejdspladsen hører også med til vores kerneværdier.

Dette gælder lige meget, hvilket arbejde de ansatte hos PET Byggeservice ApS udfører. PET Byggeservice ApS fungerer som rengøringsfirma m.m. PET Byggeservice ApS nedriver, murer, udfører vinduespolering, fjerner skimmelsvamp og meget andet.

Hos PET Byggeservice ApS har vi altid vores kunder i fokus. Du kan regne med PET Byggeservice ApS hver gang. Hos os får du en seriøs samarbejdspartner til både store og små projekter. PET Byggeservice ApS løser alle opgaver med samme ildhu, lige meget om din virksomhed og opgave er stor eller lille. Dine behov er vigtige for PET Byggeservice ApS, for du skal være tilfreds med vores arbejde. PET Byggeservice ApS er endnu ikke stødt på en opgave, som vi ikke har kunnet løse.

Med PET Byggeservice ApS kommer alt til at gå let og ubesværet. Det er din faste kontaktperson fra PET Byggeservice ApS med til at sikre. Din faste kontaktperson kender dig og dit projekt samt byggepladsen m.m. Du kan derfor roligt have tillid til PET Byggeservice ApS. Hos os bliver ord lavet om til handling og resultater. Fordi vores ansatte PET Byggeservice ApS er velkvalificerede, har de stor viden om deres arbejde. Det kan du drage stor nytte af. Kontakt PET Byggeservice ApS og hør mere.