Vores pladsmand søger for, at førstehåndsindtrykket er iorden, for dem husker man altid - det ved vi hos PET Byggeservice ApS. Når du besøger en byggeplads, kan du få et godt eller negativt førstehåndsindtryk. Man vil gerne vise til omgivelserne, at man har styr på det hele. Så giver man omgivelserne et positivt førstehåndsindtryk af stedet. En byggeplads, hvor der hersker orden, ryddelighed og rene omgivelser signalerer til folk, at alt er under kontrol.

Hvis man jævnligt sørger for oprydning på byggepladsen, påvirker det den generelle holdning til byggepladsens tilstand. Det bliver et fælles ansvar på byggepladsen.

Oprydning på byggepladsen

Byggepladsen skal både være en ren og tryg arbejdsplads med sikkerheden i fokus. Kontakt PET Byggeservice ApS og lad os og vores professionelle mandskab hjælpe på din byggeplads. PET Byggeservice ApS kan lave alt forefaldende arbejde på byggepladsen. Det kan være oprydning i lejligheder, udenfor på offentlige arealer m.m. eller i kældrene. Alle opgaver inden for servicearbejde på byggepladsen kan du få klaret professionelt af PET Byggeservice ApS.

PET Byggeservice ApS kan tilbyde dig en professionelle pladsmænd til byggepladsen. Din pladsmand tager sig af al koordinering af arbejde, levering af varer, fordeling af varer, håndtering af affald m.m. Pladsmanden har overblikket over alt det praktiske. En pladsmand sikrer, at alt kører glat og planmæssigt, og alt står, hvor det hører til. Alt det praktiske på byggepladsen bliver der holdt styr på af en pladsmand.

Når du bestiller en vicevært/pladsmand fra PET Byggeservice ApS, kommer du til at arbejde sammen med en professionelle folk. Denne vicevært har stor erfaring og er en god sparringspartner. Din pladsmand sørger for koordinering af byggepladsens arbejde og optimerer logistikken. Håndværkerne kommer derfor ikke til at spilde tid på ingenting. Pladsmanden gennemgår hver morgen bygningerne for, om der er opstået sikkerhedsbrister. Din pladsmand/vicevært er veluddannet og klarer alle projekter med sin omfattende erfaring.

Hos PET Byggeservice ApS kan du også bestille byggepladsservice til stort og småt. Du kan således få styr på alt vedrørende rengøring, klargøring samt oprydning på byggepladsen. Sikkerhedshåndtering fra PET Byggeservice ApS overholder selvfølgelig samtlige krav fra Arbejdstilsynet. PET Byggeservice ApS påtager os det fulde og hele ansvar for din byggeplads. PET Byggeservice ApS håndterer sortering af affald, håndtering af affald samt afhentningen af affald. Vi kommer også med containere. Viceværten/pladsmand er din faste kontaktperson omkring al koordinering og service på byggepladsen. Håndværkerne skal nødig forsinkes i arbejdet. Det sker ikke med en pladsmand fra PET Byggeservice ApS.