”Vinterforanstaltninger, vinterbekæmpelse og saltning byggeplads” er vigtige punkter på byggepladsen. Sådanne opgaver har vi også stor erfaring med hos PET Byggeservice ApS. Du tænker måske: Hvad er vinterforanstaltninger? Det drejer sig om, at arbejdet på byggepladsen kan finde sted uden at gå på kompromis med sikkerhed trods vintervejr.

Hvad er vinterforanstaltninger?

Vinterforanstaltninger på byggepladsen handler om flere ting. PET Byggeservice ApS kan rådgive dig herom eller være din tovholder. Så sørger vi for, at alle lovkrav og gældende regler bliver overholdt. Vinterforanstaltning betyder noget for, at vinterbyggeri kan lade sig gøre. Vinterbyggeri skal også foregå på forsvarlig vis både sikkerhedsmæssigt og sundhedsmæssigt. Vinterforanstaltningerne handler også om, hvor ansvaret for hver vinterforanstaltning ligger. Det handler også om, hvorvidt vinterforanstaltningerne har den ønskede virkning.

Der findes en vejledning fra BFA Bygge & Anlæg med flere af regelsættene m.m. Der gennemgås også aspekter om projektering, udbud, planlægning samt udførelse. Dette har fokus på sikkerheden, og er ellers ikke medtaget i vejledningen. Der er også beskrevet forhold om opvarmning af byggeri samt varmt arbejdstøj.

Ingen kan stoppe vinteren, når der er i gang. Vinteren skal heller ikke have lov til at stoppe dit byggeri. Kontakt PET Byggeservice ApS, og lad os styre din vinterbekæmpelse på byggepladsen. Så bliver du ikke sinket af vinteren med sne, sjap og glatføre på byggepladsen. Vinteren kan gøre din byggeplads til et farligt sted, hvis uheldet er ude. Dit byggeri bliver heller ikke bremset af vintervejrliget, når der er styr på professionel vinterbekæmpelse. Det kan ikke betale sig for dig at takke nej til vinterbekæmpelse. Ingen ved, hvordan vejret bliver i morgen. Det kan give ærgerlige uforudsete omkostninger, hvis byggepladsen ikke vinter-sikres.

PET Byggeservice ApS tilbyder vinterbekæmpelse inden, i løbet af samt efter, at håndværkerne er færdige med arbejdet. PET Byggeservice ApS udfører saltning, rydder sne, fejer, lægger vintermåtter, fjerner sne fra tage, arealer m.m. PET Byggeservice ApS tager hensyn til håndværkerne og byggepladsens gældende sikkerhedsregler.

Kontakt PET Byggeservice ApS og hør mere om glatførebekæmpelse m.m. til netop din byggeplads. Aftal et uforpligtende møde med PET Byggeservice ApS.